Krka

Slovan za Krkaše pretrd oreh

Ekipa mladincev je s tekmo 12. kroga v 1. mladinski ligi sklenila rokometni konec tedne. Tokrat so gostovali v dvorani na Kodeljevem, njihov nasprotnik je bila ekipa RD LL Grosist Slovan( A). Novomeščani so po dobri predstavi v prvem delu srečanja na koncu popustili, iz Ljubljane se vračajo brez točk. Končni rezultat tekme je bil 33:26 (14:12).

Trener Samo Jug je bil po tekmi razočaran nad pristopom fantov, ki so predvsem v zadnjih petnajstih minutah tekme odigrali neodgovorno, na tekmi pa od devetih sedemmetrovk realizirali zgolj tri. Novomeščani so v prvem delu odlično parirali fizično močnejšim (in starejšim) gostiteljem, ob polčasu so zaostajali le za dva zadetka (14:12), tempo igre pa v drugem polčasu upočasnili, naredili preveč tehničnih napak in prehitro zaključevali napade, kar je Slovan izkoristil in zasluženo osvojil obe točki. »Na današnji tekmi zagotovo nismo pokazali vse, česar smo zmožni. Tekmo smo izgubili predvsem zaradi zapravljenih priložnosti, kot so bile sedemmetrovke in zicerji. Dobro smo se držali do 45 minute, zatem pa nam je padel ritem in koncetracija kar dokazuje končni rezultat. Verjamem, da se bomo zbrali kot ekipa in popravili vtis že na naslednji tekmi”, je povedal krožni napadel Jaka Berk.

Statistika: Berk 1, Nosan, Škrinjar 4, Kokalj, Klobčar 2, Emeršič 5, Tisovec 2, Vidmar, Goleš 3, Zajc 4, Udovč 4, Jereb, Strmole 1.

Krkaši bodo v naslednjem krogu doma gostili ekipo iz Kopra, ki je točkovno izenačena z Novomeščani.

Other Articles

Članska ekipa
Kadetska ekipa