Krka

Po daljšem tekmovalnem premoru je ekipa starejših dečkov B odigrala tekmo 7. kroga v skupini CENTER II. Varovanci trenerja Iztoka Adamčiča so gostovali v Črnomlju in pričakovano zabeležili novi dve točki. Gostitelja, ekipa RK Črnomelj so premagali z rezultatom 33:15 ( 16:11).

Da so mladi Krkaši željni zmage po dolgem korona premoru, so dokazali že na uvodni tekmi v nadaljevanju sezone. V Črnomelj so odšli v želji po uspehu ter tekmo tudi suvereno začeli. Domačini so do vodstva s 3:2 prišli v 6. minuti prvega dela, nato pa so Novomeščani prikazali svoje znanje ter do polčasa igro speljali na svoj mlin. Pet zadetkov prednosti, ki so si jih priigrali do glavnega odmora, so v nadaljevanju le še oplemenitili in s kolektivno igro v napadu in obrambi dokazali, da so kakovostnejši nasprotnik. Tudi trener Adamčič je bil z igro svojih izbrancev zadovoljen, priložnost za igro pa so dobili prav vsi rokometaši, ki so se na koncu veselili zmage.

Za Krko so igrali: Kastelec 6, Pust 4, Lukše 1, Butala 11, Zajc 3, Progar 2, Kastelic 6, Bartolj, Kovač E.

Ekipa starejših dečkov B si tako po današnji zmagi z desetimi točkami trenutno deli prvo mesto v skupini z ekipo Trima iz Trebnjega.