Krka

Starejši dečki povsem zasenčili goste iz Kočevja

Ekipa starejših dečkov B je odigrala četrto tekmo v sezoni, kjer je v 5. krogu pred domačimi gledalci gostila zadnjeuvrščeno zasedbo RK Kočevje. Potem ko so v zadnjem krogu nesrečno izgubili srečanje v Trebnjem, so varovanci trenerja Iztoka Adamčiča tokrat popravili vtis in srečanje zanesljivo dobili z rezultatom 52:18 (23:8), ter si na račun vpisali nov par točk.

Tekmo so Krkaši začeli suvereno in se že v prvem delu izkazali za boljšega nasprotnika, saj so do polčasa z gibljivo in čvrsto obrambo ter discipliniranim napadom krojili tempo igre. Gostje so sicer skušali nalet Novomeščanov preprečiti, a jim namera ni uspela, saj so si Krkaši zmago zagotovili že v prvem delu, ko so ob polčasu vodili s šestnajstimi zadetki prednosti (23:8). S podobnim tempom so izbranci trenerja Adamčiča igro stopnjevali tudi v nadaljevanju, priložnost za igro so dobili vsi igralci, ki pa so se na koncu zasluženo veselili tretje zmage v skupini CENTER II.

Statistika: Kastelec 7, Pust 4, Palka 5, Lukše 7, Butala 4, Cesar 2, Zajc 4, Progar 6, Kaplan 4, Kastelic 9, Bartolj.

Ekipa starejših dečkov B v naslednjem, 6. krogu gostovala pri zadnjeuvrščeni ekipi RK SVIŠ, ki v tej sezoni še ni okusila slasti zmage.

Other Articles

Kadetska ekipa
Mladinska ekipa