Krka

Ekipi starejših dečkov sta v dvorani Marof odigrali tekmi 12. kroga skupine CENTER II in bili polovično uspešni. Uvodoma se je ljubiteljem rokometa predstavila ekipa starejših dečkov B, ki so gostili ekipo RD Riko Ribnica, tekma se je z rezultatom 13:18 (7:9) končala v korist slednjih.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vodilna ekipa Ribnice je v tem delu tekmovanja še neporažena, trd oreh je bila tokrat tudi za Novomeščane, ki so doživeli drugi poraz v sezoni, a so z desetimi točkami in dvema tekmama manj, še vedno na odličnem drugem mestu. Oslabljena ekipa Krke je kljub borbeni predstavi morala priznati premoč favoriziranim gostom, ki so tempo igre narekovali od prve do zadnje minute, na koncu pa slavili s petimi zadetki prednosti.

Za Krko so nastopili: Burgar, Štangelj, Strašek 3, Škrbe, Kastelic, Horvat 6, Blažič, Sekula, Pust 4.

Vtis z današnje tekme bodo rokometaši Krke skušali popraviti na naslednji tekmi, njihov tekmec bo ekipa RK Grosuplje.

 

 

 

 

 

 

 

Veselja po šesti zmagi v sezoni pa niso skrivali starejši dečki A, ki so prav tako gostili vrstnike iz Ribnice in si po odlični predstavili zaslužili aplavz s tribun. Novomeščani so tekmeca premagali s 31:23 (15:13).

Izredno motivirani krkaši so tekmo začeli odlično in gostom preprečevali, da bi prihajali do lahkih strelov, do polčasa pa imeli dva zadetka prednosti (15:13). Borbena igra v obrambi in domiselni napadi pa so varovance trenerja Dejana Vujića krasili tudi v drugem delu, kjer pa gostje niso imeli rešitve za razpoložene domačine, ki so na koncu visoko slavili s sedmimi zadetki prednosti.

Statistika: Krbanjević, Marin, Rangus, Kovač E.12, Kovač G.2, Peterlin 9, Cimermančič, Resnik 1, Tratar 3, Serafimov 3, Grden, Strašek 1, Blažič, Pust.

Tudi starejši dečki A bodo naslednjo tekmo odigrali z ekipo iz Grosuplja.