Krka

V Krki je potekalo že 13. srečanje s sponzoriranci

V Krki so danes na 13. srečanju s sponzoriranci trem izjemnim mladim posameznikom, uspešnim na športnem in kulturnem področju, že tretjič zapored podelili Krkino priznanje talent leta 2018. Priznanja so prejeli Jaka Pavlin iz Moškega odbojkarskega kluba Krka, Jernej Slak iz Glasbene šole Marjana Kozine Novo mesto ter Matevž Šuštaršič iz Atletskega kluba Krka. Med drugim so nagradili še mlade športnike, ki so priznanja prejeli iz rok predsednika uprave in generalnega direktorja Krke, d.d. Jožeta Colariča, ki je navzočim predstavil poslovanje podjetja in zagotovil, da bo Krka tudi v prihodnje v svoje strateške cilje vključevala skrb za razvoj družbenega okolja.

Na srečanju sponzorirancev so pripravili tudi okroglo mizo, na kateri so sodelovali Miroslav Kramarič, pooblaščenec za informacijsko varnost v Krki, Dušanka Mervar, vodja Krkinega oddelka za digitalni marketing in Renata Pršina Jug, predstavnica za stike z javnostmi pri MRK KRKA, ki so v zanimivem pogovoru osvetlili uporabo digitalnih tehnologij, še posebej družbenih omrežij, in predstavili poklice, ki jih zahteva današnja družba hitrih sprememb. Posebno pozornost so namenili varnosti na spletu, predvsem pa prednostim in pastem družbenih omrežij, ki so del našega vsakdanjika in za mlade uporabnike pogosto izziv.

Sicer pa se je dogodka udeležilo 200 predstavnikov klubov in društev, med njimi tudi 110 mladih športnikov, glasbenikov in drugih ustvarjalcev. Iz vrst Moškega rokometnega kluba Krka so se prireditve udeležili Martin Muhič, Nace Zajc, Alen Jereb, Luka Udovč, Aljaž Strmole, Žan Nahtigal, Anže Nemanič ter vodja mladinskega pogona in članski trener Robert Cvikl.

Other Articles

Mladinska ekipa
Članska ekipa