Krka

Zmago Krke zasenčila poškodba Batagelja

Zaključek uspešnega rokometnega vikenda so s tekmo 17. kroga 1. mladinske lige sklenili mladinci, ki so že drugič v tej sezoni premagali ekipo RK Branik Maribor. Rezultat tekme je bil 32:28 ( 17:13).

Po toplo- hladnem začetku Krkašev in vodstvu vijoličastih z 2:5, so varovanci trenerja Sama Juga le strnili obrambo in v nadaljevanju uspešno ukrotili Štajerce z delnim izidom 5-0, do prve občutnejše prednosti ( 12:9), pa so Novomeščani prišli v 21. minuti, na odmor pa sta ekipi odšli pri rezultatu 17:13. Drugi del tekme je minil v prevladi Krkašev, ki so prednost iz prvega dela še oplemenitili, a so se morali za stoodstotni izkupiček točk do konca tekme pošteno potruditi, saj so Mariborčani zaostanek v zadnjem delu tekme prepolovili. Kljub naletu vijoličastih so Novomeščani osvojili enajsto zmago v sezoni.

Poudariti velja, da tokrat v postavi ni bilo Klemna Matka in Luke Klemenčiča, od devete minute naprej pa je ekipa mladincev ostala še brez Marka Batagelja, ki je v naletu z nasprotnim igralcem utrpel lažji pretres možganov. Marku želimo čimprejšnji povratek na igrišče.

Statistika: Pavlin, Avsec 7, Novak, Nosan, Jaklič 1, Plut 3, Srebrnjak 1, Batagelj 1, Klobučar, Jakše 2, Majstorovič 4, Bačar 3, Kukman 4, Windischer 3, Hvastija 1, Menger 2.

Mladinska ekipa bo danes teden gostovala pri trenutno zadnjeuvrščeni ekipi RD Koper 2013.

Other Articles

Mlajši dečki
MDA tesno slavili v Logatcu
KlubZanimivost