Krka

V predstavi mlajših dečkov uživali vsi

Danes se je v novomeški dvorani Marof odvijal 3. krog državnega prvenstva za mlajše dečke A in B. Obe ekipi sta gostili Rokometni klub Krško.

Uvodoma so srečanje odigrali mlajši dečki B, ki so znova pokazali dobršno mero borbenosti, kar se je ob koncu pokazalo tudi na semaforju. Z rezultatom 24:13 (14:3) so povsem zasenčili goste, ki so v prvem delu igre dosegli vsega tri zadetke. Varovanci trenerja Davida Lipoglavška pa kljub rezultatski premoči niso popustili in se z dobro predstavo izkazali tudi v nadaljevanju. Ekipa, ki si je po današnji zmagi na račun naložila novi dve točki, v predtekmovalni skupini CENTER II s štirimi točkami ostaja tik pod vrhom.

MDB – MRK KRKA : RK KRŠKO 24:13 ( 14:3)

Za Krko so igrali: Drnovšek, Pust 2, Derganc 3, Janežič 3, Grubačevič 1, Štangelj, Butala, Cesar, Zajc 2, Škufca, Kaplan 5, Nemanič 2, Ščuka 1, Smolič 2, Blažič 3.

Po zmagi MDB je nov par točk vknjižila tudi ekipa mlajših dečkov A, ki je povsem zasenčila goste iz Krškega, ki so morali športno priznati premoč Novomeščanov, ki so slavili z enaindvajsetimi zadetki prednosti. Trener David Lipoglavšek je imel na voljo veliko razpoloženih igralcev, ki so neumorno polnili mrežo Krčanov in ob koncu tekme zasluženo slavili. Končni izid tekme je bil 40:19 ( 20:9) v korist Novomeščanov, ki po treh tekmah zasedajo drugo mesto in so točkovno izenačeni z ekipama Škofljice in Sviša.

MDA- MRK KRKA : RK KRŠKO 40:19 (20:9)

Za Krko so igrali: Drnovšek, Rajh 3, Krašovec 2, Medle 3, Sašek 3, Škufca 8, Bukić, Derganc 3, Movern, Reba 1, Gros 5, Gornik 1, Pirh 4, Ščuka 3, Smolič 2, Blažič 2.

Naslednjo tekmo bodo mladi rokometaši odigrali po tritedenskem premoru. V 4. krogu v Novo mesto prihaja ekipa RK SVIŠ.

Other Articles

Starejši dečki
Mlajši dečkiTurnir