Krka

Medtem ko so rokometne ekipe v najmočnejši slovenski rokometni ligi vstop v drugi del tekmovanja zaradi velikega števila okuženih rokometašev in osebja prestavile za teden dni, se bo tekmovanje v 1.B DRL začelo že ta konec tedna. Rokometaši MRK KRKA bodo uvodno tekmo spomladanskega dela sezone po oseminštiridesetih dneh premora zaradi evropskega prvenstva v rokometu na Slovaškem in Madžarskem, odigrali v gosteh pri ekipi RD Butan Plini Izola.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

» V tem vmesnem delu je ekipa trenirala po začrtanem programu, odigrali smo tudi nekaj prijateljskih tekem, ki so pokazale našo splošno fizično pripravljenost. V tem zadnjem delu pa vso pozornost namenjamo prvi tekmi v letošnjem letu«, sedemtedenski premor povzema trener Krke Mirko Skoko, ki je po prvem delu Novomeščane z dvema porazoma in devetimi zaporednimi zmagami prikoval na drugo mesto prvenstvene lestvice- z neposrednim konkurentom in skorajšnjim gostiteljem Izolo, imajo krkaši enako število točk. » Vemo, kaj nam ta tekma prinaša, pa tudi kaj lahko izgubimo. Mi se bomo maksimalno pripravili na to tekmo. Fantje so dobro motivirani in željni zmage, saj vedo, česa so sposobni«, o sobotni »tekmi sezone«, še pravi Skoko.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tekma bo to soboto, 5. februarja, ob 19. uri v dvorani Krkaška v Izoli z neposrednim Facebook prenosom na krkini FB strani.